"Somewhere in the middle of the river there's a place called home" Antar att denna korta mening sammanfattar stora delar av mitt liv. Flugfisket i strömmande vatten är vad som i huvudsak driver mig framåt på livets krokiga stigar.
Drömmarna om nya vatten, nya vak, nya öringar hemsöker mig.
Jag är besatt. Besatt av svarta och röda prickar.
Folk kallar det galenskap. Det kanske är så, till viss del.
Själv skulle jag nog snarare kalla det kärlek.
Ovillkorlig kärlek. Till öringarna & flugfisket.
Stefan Larsson

ZZ Trout
Musiken har även den en stor plats i mitt liv och tillsammans med mina två följeslagare Robban & Tommy hålls idag rockdrömmen vid liv i ett gammalt klassrum i en gammal skola. ZZ Trout är bandnamnet och det säger sig väl självt att det är gammal hederlig ZZ Top boogie som avhandlas i denna lokal.

Ord
Att skriva om upplevelser och händelser där ute har blivit ett sätt för mig att minnas, ett sätt att drömma. Det är så lätt att glömma, när ingen dag är den andra lik. När ingen öring har samma prickar som sin frände. Orden tar mig tillbaka till de stigar jag vandrat på min väg genom livet. Förhoppningsvis kan några av orden få er att känna igen er. Kanske har ni vandrat liknande stigar. Jag vet inte. Men, här är mina. Jag har även haft äran att få några av mina alster publicerade i FiN genom åren.


Bilder
Kameran är min ständiga följeslagare på alla vandringar och irrfärder, så det har blivit en del bilder tagna under resans gång. Jag kramar avtryckaren i tid och otid, så det är nästan omöjligt att sia om vad som fångas på bild från dag till dag. Dock bör väl sägas att det mesta rör flugfiske och natur.

Hantverk
Händer. Jag har hyfsade händer och det händer att dom får eget liv. Vid dessa tillfällen täljer dom i trä, målar tavlor, syr i läder och en del annat tok. Det mesta som tillverkas är fiskerelaterat, men det händer att övriga skapelser ser dagens ljus.

Single Malt Whisky
I ett tidigare liv var undertecknade vildman restaurangchef under x antal år. Under denna period växte intresset för whisky till oanade höjder. Ett tiotal Skottlandsresor har det blivit, tillika har jag slitit med whiskyskapande en kort period på Bruichladdich Distillery. Har hållt whiskyprovningar i drygt 15 år och gör det fortfarande som lite av en bisyssla.